De gezichten achter Grand Café de Posthoorn


Jean Charles en Maxence zijn beiden begin 40 en zijn sinds juli 2022 samen met hun gezinnen vanuit Frankrijk in Epe komen wonen. Ze brengen een ruime horeca ervaring, twee echtgenotes en in totaal 6 kinderen mee. 

Jean Charles en Maxence zijn vrienden sinds hun kindertijd en het is altijd al hun droom geweest om een eigen horecazaak op te tuigen buiten Frankrijk. Bij hun bezoeken aan Epe werd er steevast bij De Posthoorn genoten. Tevens herinnert de geschiedenis van de Posthoorn Jean Charles en Maxence aan de historische plekken in Versailles waar ze hebben gewoond en gewerkt.

Henk Wim woont sinds 1997 in Epe en is al lange tijd ondernemer. Hij investeert in bedrijven en adviseert mede-ondernemers. Zijn dochter Sandra, getrouwd met Jean Charles, verhuist na bijna 18 jaar weer terug naar Epe. Henk Wim is vaste gast bij De Posthoorn en komt hier regelmatig met vrienden borrelen of eten. Ook adviseert hij zijn Franse compagnons bij hun Nederlandse avontuur.

Smaakvol genieten met een Franse twist

De Posthoorn, een naam en ontmoetingsplek, onmisbaar in het straatbeeld van Epe sinds 1795.

Ontmoetingen vonden plaats in de levendige herberg, muziek klonk vanonder de oude Lindeboom door de straten en kunstenaars vonden hun plek om zich te laten inspireren.

Vandaag de dag is het een plek waar jong en oud elkaar ontmoeten en genieten van vers gemalen koffie, uitgebreide lunchtaferelen, smaakvolle wijnen, goedgevulde borrelplanken en klassieke gerechten bereid met pure ingrediënten.

Deel uitmaken van ons team?

Wil je werken op een historische plek met een unieke sfeer, (h)eerlijke gerechten en Franse werkgevers die hard hun best doen om wegwijs te worden in de Nederlandse taal en cultuur? Ben jij vriendelijk, kundig en gastvrij?