Adres

Grand Café de Posthoorn
Markt 1, 8161 CL Epe

Telefoon: (0578) 61 40 24
E-mail: info@grandcafedeposthoorn.nl

Bel ons gerust als u een reservering wilt plaatsen.

Parkeren

Grand Café de Posthoorn bevindt zich midden in het kloppend hart van Epe. Er zijn verschillende parkeergelegenheden waar u uw auto kunt parkeren. Graag stellen wij een aantal adressen aan u voor:

  • Parkeergarage Epe (gratis parkeren, let op sluitingstijden!)
  • Parkeerplaats Sint Martinusplein
  • Parkeerplaats Ratelplein

Wanneer u bovenstaande locaties invoert bij Google Maps, dan leidt de navigatie u naar de juiste bestemming. Vanaf daar kunt u lopend naar het horecaplein. Wij bevinden ons op een hoek van het horecaplein. Wanneer u in Google maps de looproute 'Markt 1, Epe' intypt, dan loopt u rechtstreeks naar ons Grand Café. Kunt u het niet vinden? Bel ons gerust!

Werken bij Grand Café de Posthoorn 

Wil jij op de meest sfeervolle plek van Epe werken? Heb je ervaring in de horeca? En kun je ook redelijk Engels (en/of Frans) praten? Dan zoeken wij jou misschien voor in de keuken of bediening!

Jong of oud, het maakt niet uit. Wij staan voor 'Genieten met een Franse twist!' En daar hoort goed en gastvrij personeel bij. Wij maken ons sterk voor een smaakvolle ervaring met heerlijke lunch- en dinergerechten geïnspireerd op de Franse keuken.

Sta jij ook voor kwaliteit en wil je werken in een Grand Café met een enthousiast, internationaal team? Laat het ons weten via info@grandcafedeposthoorn.nl

.